
Кріп (пучок)
Кріп містить багато вітаміну С, А, бета-каротину, кальцію, магнію, кобальту та інших мікроелементів. 34 ккал. Свіжий або заморожений кріп.
Кріп містить багато вітаміну С, А, бета-каротину, кальцію, магнію, кобальту та інших мікроелементів. 34 ккал. Свіжий або заморожений кріп.
Свіжа петрушка містить 30 вітамінів, макро- та мікроелементів. Тож її обов’язково слід вживати у своєму раціоні. Найбільше в петрушці вітаміну А, С і бета-каротину. В порції 50 г зелені міститься половина денної потреби цих компонентів.
Цибуля-порей є якісним джерелом клітковини та фолієвої кислоти. Вона також містить вітаміни Е і С, з мінералів - цинк, кальцій і залізо,порей сприяє загоєнню ран, підтримує кишкову діяльність і виступає в якості профілактики варикозу.
Зелена цибуля багата такими вітамінами як С, групи В, А, а також кальцієм, залізом, калійєм, йодом і магнійєм,позитивно впливає на дихальну систему, серце, кров’яний тиск і травлення, а також використовується як афродизіак.
Рукола містить в собі велику кількість вітаміну С і калію. У листках цього салату ми також знаходимо алкалоїди.Алкалоїди, що містяться в цій зелені, мають сечогінну дію і стимулюють травлення. Листя мають освіжаючу дію і застосовуються для лікування кашлю .За деякими джерелами, ця рослина є афродизіаком та має протираковий ефект.
Суміш готового до вживання салатного листя. Зазвичай іде листя салату айсберг, ромен, радічіо, фрізе тощо.Майже всі види салатів – це джерело вітаміну К. Цей компонент добре впливає на згортання крові, знижує втрати організмом кальцію, грає важливу роль у метаболізмі і для здоров’я кісток та судин.
Сік лимона - натуральний продукт, отриманий природним шляхом. Він має приємну кислинку з характерними природними відтінками цитруса.
Кокосова стружка - натуральна і ароматна стружка для приготування смачних десертів. Для виготовлення стружки використовувалися тропічні кокоси, які висушені природним способом, без додавання шкідливих хімічних речовин.
Універсальна приправа складається з суміші овочів, трав, спецій і солі. Вона відмінно підходить для приготування різних страв, як перших, так і других.