
Хочете ознайомитись з нашим асортиментом та цінами?
Бажаєте зробити онлайн-замовлення?
Переходьте в » ОНЛАЙН-МАГАЗИН «
Насіння кунжуту мають в своєму складі велику кількість білків, жирів, вуглеводів, амінокислот. Вони забезпечують організм людини клітковиною, їх вживання покращує розумову діяльність.
Кунжут має дуже приємний солодкуватий горіховий смак і тонкий аромат. Легке обсмажування робить кунжут апетитно хрустким.
Мигдаль багате джерело корисних речовин особливо на вітаміни групи В і вітамін Е. Містить кальцій, магній, фосфор і цинк ці горіхи також є відмінним джерелом клітковини і корисних жирів і білків.
Мигдальні пластівці – це ні що інше, як мигдальні горіхи, нарізані найтоншими пластинками. Ця популярна кондитерська прикраса досить часто використовується при виготовленні святкових тортів чи тістечок
Фундук знижує ризик збільшення передміхурової залози і підтримує імунну систему,в невеликих кількостях дозволено вживати хворим на цукровий діабет,до складу горіха входять вітаміни В1, В2, В6, Е і багато мінеральних речовин: залізо, кальцій, натрій, калій, цинк.
Фісташки не заміни у вживанні для тих, хто має проблеми з кровоносною системою,зможете збалансувати рівень холестерину,очистять жовчні протоки,фісташки допомагають нормалізувати серцебиття і дихання.
Горіхи кеш"ю містять багато корисних речовин: натуральний цукор, поліненасичені жирні кислоти, харчові волокна, вітамін Е, комплекс вітамінів В, а також різноманітні мінерали (Ca, Na, Mg, K, Fe, Zn, Cu, Mn і Se). Такий багатий хімічний склад надає кешью безліч корисних властивостей.
Арахіс має особливий вплив на згортання крові і гемостаз.Арахіс корисний для серця і судинної системи.Арахіс нормалізує артеріальний тиск.Антиоксиданти в арахісі борються з вільними радикалами, попереджаючи рак.
Арахіс має особливий вплив на згортання крові і гемостаз.Арахіс корисний для серця і судинної системи.Арахіс нормалізує артеріальний тиск.Антиоксиданти в арахісі борються з вільними радикалами, попереджаючи рак.
Волоський горіх містить вітаміни С, В, Е, магній, залізо, фосфор і поліненасичені жирні кислоти,корисний для роботи мозку, травлення, допомагає зміцнити імунітет і усуває авітаміноз,волоські горіхи допомагають при діабеті і знижують ризик розвитку деяких видів раку.
Насіння гарбуза містить низку корисних компонентів, зокрема у ньому багато: харчових волокон, калію, магнію, фосфору, заліза, марганцю, міді і цинку. Завдяки цьому воно корисне для серця, обміну речовин, нервової системи, кісток та зубів, шкіри, волосся та нігтів.