
Хочете ознайомитись з нашим асортиментом та цінами?
Бажаєте зробити онлайн-замовлення?
Переходьте в » ОНЛАЙН-МАГАЗИН «
Виноград містить багато простих цукрів, таких як глюкоза і фруктоза, волокна провітамін А, вітамін В, вітамін С, К, Е і багатьох корисних копалин, наприклад, калій, залізо, кальцій, магній, фосфор або мідь. Також флавоноїди, антоціани.
В гранаті дуже багато заліза. Тому він дуже рекомендований тим, хто не вживає м’ясо, а також позбавляють від стресу і поганого настрою, знижують артеріальний тиск і рівень холестерину у крові.
Банан містить в собі вітаміни групи С, В, вітамін А, магній, кальцій та фосфор.
Лимон багатий лимонною і яблучною кислотами, пектиновими речовинамии, каротином, фітонцидами. У них містяться вітаміни: В1, В2, аскорбінова кислота (вітамін С), рутин, а також флавоноїди, похідні кумарину, гесперидин, еріоцітрін й ерідіктіол.
Яблука містять корисну для організму клітковину й унікальний компонент – пектин.Разом вони позитивно впливають на травлення.У цих фруктах 10 вітамінів і 21 мікроелемент,та найбільше – заліза і вітаміну С.
Груша має помірну калорійність,у грушах є кислоти, які мають протизапальну і протимікробну дію.
У плодах апельсина міститься до 13 % Цукрів, до 2-3 % лимонної кислоти, вітаміни С (до 65 мг %), В1, В2, В6, Р, провітамін А, пектинові й азотисті речовини, вуглеводи, клітковина, зола, фітонциди, мінеральні речовини (калій - 197 мг %, фосфор, кальцій).
Авокадо на 15% складається з корисних жирів. Крім цього, м’якоть містить 23 вітаміни, макро- і мікроелементи та містить корисні Омега-3 жирні кислоти. Калорійність авокадо: 160 ккал на 100 г
Грейпфрут забезпечує організм вітаміном С і А, D, В1 і P, тобто, допомагає підтримувати зір і красу шкіри, допомагає засвоюватись кальцію і залізу, зміцнює імунітет, покращує роботу серцево-судинної системи та травлення, знижує рівень холестерину у крові.