
Карі 50г
Каррі використовується для приготування страв з рису, овочевих страв, і деяких кондитерських виробів. Приправа каррі характеризується яскраво-жовтим кольором.
Всі приправи без додавання солі !!!
Хочете ознайомитись з нашим асортиментом та цінами?
Бажаєте зробити онлайн-замовлення?
Переходьте в » ОНЛАЙН-МАГАЗИН «
Каррі використовується для приготування страв з рису, овочевих страв, і деяких кондитерських виробів. Приправа каррі характеризується яскраво-жовтим кольором.
Додавайте кардамон при приготуванні рибних страв, овочів, рису, картоплі, при варінні супів,і у ваших страв з’явиться східний присмак і пряний запах.
Кориця облагороджує смак жирного м’яса і надає неповторний смак гарячим стравам з яловичини, телятини, ягнятини, баранини, свинини, птиці, дичини, риби, овочів, бобів, а також пловам,холодним закускам, котлетам, вареній рибі, курчам-гриль, фаршированим яйцям, додавши туди всього лише дрібку кориці.
Вживається в (варення, компоти, муси, пудинги, сирні пасти).Використовується в приготуванні шарлоток, тортів, морозива,додають в томатний сік, молочні напої, гарячий лимонад, глінтвейн, пунш, какао.
Добре використовувати цю пряність для додання смаку сирним виробам, мусів, варення, компотів, киселів. Кориця добре поєднується в солодких стравах з фруктами - вишнею, черешнею, грушами, яблуками.
Гірчичні зерна можна додавати в рис, салати і соуси. Перед тим, як додати, насіння гірчиці підсмажують в олії. Це активує ароматичні масла, і вони просочують їжу своїм горіховим ароматом.
Кмин прекрасно поєднується зі стравами з овочів: картоплі, червоного буряка, капусти, моркви,використовують в холодних закусках, паштетах, фаршах, стравах з м’яса і птиці, стравах з молока і сиру, різноманітних соусах.
Куркума - відмінна приправа до омлетів, яєць круто, світлих соусів, супів і овочевих салатів.Плов неможливо приготувати без додавання куркуми.
Використовується у другі страви з м’яса і риби (особливо коропа), соусів (наприклад, майонезу), супів, Надає особливий аромат квашеній капусті, консервованим овочам (особливо огіркам).
Паприка поєднується з м’ясом, особливо свининою, куркою, овочами, томатами і капустою, сиром, яйцями, рибою і морепродуктами. Кладуть паприку в гуляш, супи, соуси, салати, фаршировані яйця, рис, страви з меленого м’яса.