
Кріп (пучок)
Кріп містить багато вітаміну С, А, бета-каротину, кальцію, магнію, кобальту та інших мікроелементів. 34 ккал. Свіжий або заморожений кріп.
Хочете ознайомитись з нашим асортиментом та цінами?
Бажаєте зробити онлайн-замовлення?
Переходьте в » ОНЛАЙН-МАГАЗИН «
Кріп містить багато вітаміну С, А, бета-каротину, кальцію, магнію, кобальту та інших мікроелементів. 34 ккал. Свіжий або заморожений кріп.
Свіжа петрушка містить 30 вітамінів, макро- та мікроелементів. Тож її обов’язково слід вживати у своєму раціоні. Найбільше в петрушці вітаміну А, С і бета-каротину. В порції 50 г зелені міститься половина денної потреби цих компонентів.
Зелена цибуля багата такими вітамінами як С, групи В, А, а також кальцієм, залізом, калійєм, йодом і магнійєм,позитивно впливає на дихальну систему, серце, кров’яний тиск і травлення, а також використовується як афродизіак.
Суміш готового до вживання салатного листя. Зазвичай іде листя салату айсберг, ромен, радічіо, фрізе тощо.Майже всі види салатів – це джерело вітаміну К. Цей компонент добре впливає на згортання крові, знижує втрати організмом кальцію, грає важливу роль у метаболізмі і для здоров’я кісток та судин.
Цей продукт корисний для серця і судин, для нервової системи, імунітету, травної системи.В селері — дуже мало калорій, тому вона просто незамінна для тих, хто на дієті.
Салатне листя містить доволі багато клітковини і мінімум калорій. Завдяки цьому воно позитивно впливає на травлення і роботу кишечника, очищує організм і сприяє схудненню.