
Хочете ознайомитись з нашим асортиментом та цінами?
Бажаєте зробити онлайн-замовлення?
Переходьте в » ОНЛАЙН-МАГАЗИН «
Вуха Свинячі копчено-варені
Склад: 50% м’якої свинячої лопатки, 50% рубленої задньої шинки,часник,перець, сіль.
Склад : 90% задньої свинячої шинки, 10% сала, часник, перець, сіль,без кмину.
Свиняча полядвиця – м’ясо, що отримується з спинної частини туші. Після засолювання і копчення набуває неймовірний аромат і ніжний смак.
М’ясна сировина 100% (свинина знежилована напівжирна),сіль кухонна харчова,часник сушений,цибуля ріпчаста сушена,спеції,перець чорний,
Склад: шпондер свиний, сіль, маринад.
Склад :м’ясна сировина 100% (свинина знежилована напівжирна,свинина знежилована нежирна), молоко коров’яче сухе знежирене, яйця курячі, вода питна, сіль кухонна харчова, тваринний білок свинячий, прянощі (імбир, мускатний горіх, коріандр, перець чорний), глюкоза, цукор,
Сало є сало
Кров’я́нка — ковбаса з свинячих кишок, спеціально підготовлених та оброблених, начинених фаршем з гречаних чи рисових круп, свинячої крові, м’яса, сала, смальцю, замоченого в молоці пшеничного хліба, цибулі та приправ.