
Капуста пекінська
Пекінська капуста зміцнює імунітет, нормалізує артеріальний тиск і обмін речовин, покращує травлення та знижує холестерин.
Хочете ознайомитись з нашим асортиментом та цінами?
Бажаєте зробити онлайн-замовлення?
Переходьте в » ОНЛАЙН-МАГАЗИН «
Пекінська капуста зміцнює імунітет, нормалізує артеріальний тиск і обмін речовин, покращує травлення та знижує холестерин.
Капуста неймовірно корисна для серця, роботи нирок, травлення (завдяки високому вмісту клітковини), для імунітету, шкіри та обміну речовин.
У червоноголовій капусті мало калорій, але вражаюча кількість поживних речовин а також є трішки заліза, кальцію, магнію, фосфору, цинку та міді. Містить вітаміни А вітамін С мінерали Натрія
Помідор містить в собі 92% води та вітаміни A, C, D, F, K, також всі вітаміни групи В. Також містить в собі кальцій, калій, залізо та магній.
Свіжий огірок багатий вітамінами, особливо вітаміном С, В1, В2 та Е, а також білком та бета-каротином. Також багатий калієм, який сприяє виведенню зайвої рідини з організму
Червоний болгарський перець – один з лідерів по вмісту вітаміну С. Містить вітамін А і бета-каротин, які потрібні для красивої шкіри, гостроти зору, імунітету та репродуктивної функції.
Перець чилі – консервант і антиоксидант який ще й багатий вітамінами А, В, С, РР, залізом, бета-каротином, магнієм, калієм і, найголовніше, капсаїцином, який і дарує плодам гостроту.
Салатне листя містить доволі багато клітковини і мінімум калорій. Завдяки цьому воно позитивно впливає на травлення і роботу кишечника, очищує організм і сприяє схудненню.
Печериці – це низькокалорійні гриби. Крім цього, в печерицях є досить багато вітаміну В5 і В2 (в 100 г грибів міститься 30% денної потреби цих вітамінів!).
Цей овоч містить вітаміни групи В, С, бета-каротин, РР. Перевагою є також високий вміст харчових волокон і низька калорійність кабачка 18 ккал на 100 г.