Хочете ознайомитись з нашим асортиментом та цінами?
Бажаєте зробити онлайн-замовлення?
Переходьте в » ОНЛАЙН-МАГАЗИН «
Вершкове масло – молочний продукт, який отримують шляхом збивання свіжих вершків.
У сулугу́ні яскраво виражений кисломолочний, трохи солонуватий смак і аромат. Його консистенція повинна бути еластичною і щільною. У сиру можуть бути вічка в деяких місцях, як правило, неправильної форми, а також відсутня скоринка.
Обов’язковий інгредієнт багатьох овочевих страв,сир містить мінімум солі, велику кількість фосфору і кальцію, вітаміни групи В, А та D,сир володіє кисломолочним смаком і ніжною консистенцією.
Обов’язковий інгредієнт багатьох овочевих страв,сир містить мінімум солі, велику кількість фосфору і кальцію, вітаміни групи В, А та D,сир володіє кисломолочним смаком і ніжною консистенцією.
Має однорідну але зернисту консинстенцію та легку кислинку.Склад: молоко коров’яче, незбиране пастеризоване,закваска чистих культур,молочнокислих бактерій.
До складу сиру входить виключно незбиране молоко високої якості, а також молочні бактерії (Сичужний фермент), сіль кухонна харчова, кальцій хлористий.
Масло солодковершкове екстра 82 % Склад: вершки з коров’ячого молока Вага: 200 г (-4,5 %) Упаковка: фольга
Бринза - ропний сир,характеризується чистим, кисломолочним, злегка солоним смаком.
Масло солодковершкове селянське 72,5 % Склад: вершки з коров’ячого молока Вага: 200 г (-4,5 %) Упаковка: фольга
Блакитні сири — група сирів із зелено-блакитним забарвленням, що виникає внаслідок життєдіяльності благородної цвілі.
Смачний злегка солоний сир фета можна споживати як в якості окремої закуски, так і додавати до численних страв (салатів, піци, м’ясних запіканок і т.п.).